Kom binnen en zet u! Met wie hebben wij vandaag de eer? Glenn Symoens. Vrijgezellige.Friturist. Levensgenieter. Fiere Brusseleir. Welke gebeurtenis is jou het afgelopen jaar het meest bijgebleven? En waarom?Het overlijden van Queen Elizabeth. Alleen maar respect voor dat mens.Ik zou voor geen 100 miljoen…
december 16, 2022
De eindejaarsvraagjes aan Bart De Roeck
Kom binnen en zet u! Met wie hebben wij vandaag de eer? Food- en travelblogger – papa van 3 – familyman – schooldirecteur – vriend van het goeie leven. Welke gebeurtenis is jou het afgelopen jaar het meest bijgebleven? En waarom? Het heengaan van Queen…
december 16, 2022
De eindejaarsvraagjes aan Natalie T’Jampens
Kom binnen en zet u! Met wie hebben wij vandaag de eer?Natalie T’Jampens – salesbeest – werkbeest – feestbeest – moederkloek – op haar best als de deadline nadert – Londenlover – cafélover. Welke gebeurtenis is jou het afgelopen jaar het meest bijgebleven?De hete zomer…
december 16, 2022
De eindejaarsvraagjes aan Emelie Laeremans
Kom binnen en zet u! Met wie hebben wij vandaag de eer?Goede dag en dankjewel, met volgende kernwaarden probeer ik Emelie Laeremans te zijn,- een GEZELLIGE ziel, die leeft in het NU, met de nodige CREATIVITEIT en BESLUITVAARDIGHEID een soort van HARMONIE te ademen! Welke…
Kom binnen en zet u! Met wie hebben wij vandaag de eer?Hey! Wij zijn Jason & Laurence van ATELIER GIST. Oeroude producten met zicht op de toekomst ;)! Welke gebeurtenis is jou het afgelopen jaar het meest bijgebleven? En waarom? Niets met het restaurant te…
december 14, 2022
De eindejaarsvraagjes aan Bart Chiau
Kom binnen en zet u! Met wie hebben wij vandaag de eer?Bart Chiau, neef van… 😉Auteur, professor, genieter Welke gebeurtenis is jou het afgelopen jaar het meest bijgebleven? En waarom?Algemeen: oorlog, nu nog steeds!?Persoonlijk: reacties op mijn nieuwe boek, de rust van de zee, terug…
december 14, 2022
De eindejaarsvraagjes aan Lien van Foodillien
Kom binnen en zet u! Met wie hebben wij vandaag de eer?Een gelukkige jonge dame.Een passie voor alles wat met eten te maken heeft, in het bijzonder wijn, koffie, kaas en brood, vertaald in een leuke instagramaccount FoodilienEen liefde voor cultuur.Een vrolijke wandelaar en fitnesser.Omringd…
december 13, 2022
De eindejaarsvraagjes aan Jafna van Taartwerk
Kom binnen en zet u! Met wie hebben wij vandaag de eer?Jafna – creatieve duizendpoot – vegan queen – plantbased foodlover – enthousiaste trien – Flauwe moppen maker Welke gebeurtenis is jou het afgelopen jaar het meest bijgebleven? En waarom? De uitbreiding van ‘atelier Taartwerk’…
december 11, 2022
De eindejaarsvraagjes aan Jo De Bruyne
Kom binnen en zet u! Met wie hebben wij vandaag de eer? Jo De Bruyne, barista buiten categorie, creatief brein van de eerste en enige speciality coffeebar in Aalst : Philimonius, createur van de beste chai en uitkijkend naar nieuwe uitdagingen in 2023…. Welke gebeurtenis…
december 11, 2022
De eindejaarsvraagjes aan Natalie van ELDERLab
Kom binnen en zet u! Met wie hebben wij vandaag de eer?Natalie van ELDERLab en BRON kombucha – smaakwoordenboek – wildplukker sinds de kindertijd – natuurmens – verslinder van eten en alle informatie over eten Welke gebeurtenis is jou het afgelopen jaar het meest bijgebleven?De…