De pure smaak van het echte leven
Van kinds af aan zit eten in mijn DNA verweven. Als klein meisje stond ik al gefascineerd te kijken naar de pruttelende kookpotten op grootmoeders’ stoof. In het vleeswarenbedrijf van mijn ouders leerde ik de liefde voor ambacht van dichtbij kennen. Die warme herinneringen vormden de perfecte voedingsbodem voor mijn levenslange passie voor authentieke, artisanale producten.
Van proevertjes delen naar verhalen vertellen
Als één van Vlaanderens pioniers in foodbloggen toverde ik met Cuberdon & Macaron smakelijke verhalen en recepten op het internet. Het werd een passie die mij niet meer losliet. Later toverde ik mijn eerste blog om naar Tafelklap: een plek waar ik mijn liefde voor schoon talloorkes – Vlaamse klassiekers met een wereldse twist – deel. Hier vind je ook mijn favoriete adresjes en tips voor een leven met meer smaak en minder haast.



Een carrière doordrenkt met food en marketing
Met meer dan 20 jaar ervaring in foodcommunicatie ken ik de geheime ingrediënten van marketing en storytelling. Bij VLAM trok ik door heel Vlaanderen om bakkers wegwijs te maken in hun marketing, en ging ik op zoek naar de parels onder onze streekproducten. Bij MIELE vertaalde ik technologie naar culinaire emotie, gaf ik workshops en schreef ik het kookboek ‘Op en top genieten’ over de combistoomoven – een hoogtepunt waar ik nog steeds trots op ben.
Ondernemers in hun kracht
Ondernemerschap zit even diep in mijn DNA als mijn liefde voor lekker eten. Als klein meisje zag ik thuis een komen en gaan van commerçanten die hun bezorgdheden en dromen deelden aan onze keukentafel. Die gesprekken over het reilen en zeilen van een eigen zaak hebben mijn kijk op ondernemen voor altijd gekleurd. Doorheen mijn loopbaan heb ik altijd met en voor ondernemers gewerkt – en dat voelt even natuurlijk als ademhalen. Als ondernemerscoach bij Syntra verfijnde ik de kunst om het beste in mensen naar boven te halen. Met mijn postgraduaat Inspirerend Coachen ging ik nog een stapje verder: ik leerde mensen begeleiden vanuit hun eigen sterktes en hen aanzetten tot actie.



Mensen samenbrengen rond de tafel
Voor mij is eten zoveel meer dan voeding alleen. Het is een verhaal dat mensen verbindt, tradities in ere houdt en vakmanschap viert. Als fiere Vlaming ben ik ambassadeur van onze rijke terroir en culinaire schatten. Met Tafelklap breng ik mijn expertise en passie samen om ambachtelijke ondernemers te helpen groeien. Of het nu gaat om een pakkende marketingcampagne, een workshop die inspireert, of gezellige tafelklapjes zoals foodtours en teambuildings – ik breng mensen en smaken samen. Het mooiste aan mijn werk? Die unieke ‘hands-on’ vertaalslag maken voor elke ondernemer. Geen theoretische spielerei, maar concrete stappen die werken in de praktijk. Ik help hen om hun eigenheid te ontdekken en uit te groeien tot de beste versie van zichzelf.
Zin in meer?
Duik mee in mijn culinaire verhalen en ontdek hoe marketing en authenticiteit hand in hand gaan. Samen maken we van jouw verhaal iets om van te smullen.


