Little V

Nederland hoeft op culinair vlak niet onder te doen. Ze zijn – naar mijn bescheiden mening- zo veel beter in het uitwerken van hippe foodconcepten. Zo waren wij recent in Den Haag. Naast de politieke hoofdstad is deze stad ook een echte topplek voor foodies. China Town is helemaal te gek. Met een knorrende maag was het er bijzonder moeilijk kiezen. Werd het sushi, ramen of dim sums, wij raakten er bijna niet uit. Uiteindelijk kozen wij voor de mooiste : Little V.

Little V neemt je letterlijk mee naar Viëtnam. Het interieur is fantastisch. De ruwe meubels en de natuurlijke elementen geven het pand een pure industriële look. De sfeer is gezellig druk en voor je het goed beseft staat het aperitief al voor jouw neus. Kiezen uit de uitgebreide kaart was moeilijker. Ik hield het simpel met een DIY mega omelet met fijngesneden groentjes, verse kruiden en kip. De smaken zaten goed en het zelf mogen samenstellen was echt de max. Mijn wederhelft  maakte met de lunchbox een nog betere keuze. De lunchbox is letterlijk een metalen box met daarin 4 van hun specialiteiten. Een betere kennismaking met de keuken van Little V kon hij niet dromen. Van de loempia’s tot het soepje, het waren één voor één smaakbommetjes.

Tot slot nog iets over de prijs- kwaliteitverhouding  die zat meer dan goed. Voor 54 euro hadden wij deze uitgebreide lunch inclusief lekkere homemade lemonades. De gezellige sfeer krijg je er gratis bovenop.  Little V  vind je in Den Haag en Rotterdam.

Geef een reactie