Griekse pastasalade met kort gebakken tonijn

Van het ene idee komt het andere, zo is het ook bij koken. Ik duik graag de frigo en de voorraadkast in om dan creatief aan de slag te gaan. Vorige week was ik op zoek naar een leuk bijgerechtje bij gegrilde tonijn. Aardappelen, rijst of pasta,…het werd iets tussenin: een lekker salade op basis van Griekse pasta. Ik had nog komkommer en tomaat en de tzazikidip deed de rest.

Wat heb je nodig? 250g gekookte Griekse pasta, ½ komkommer in blokjes gesneden, 100g gehalveerde kerstomaatjes, 1 potje yoghurt en 2 el tzazikidip (Oil&Vinegar)

Hoe ga je te werk? Laat 2el tzazikidip weken in wat water en meng dit onder de yoghurt. Meng alle ingrediënten door elkaar en werk af met de tzazikisaus. Gril de tonijn kort en bestrooi rijkelijk met peper en zout.

Geef een reactie