5 redenen om naar Wok Dynasty te gaan

Ik beken. Ik heb te vaak mijn oordeel klaar.  Zo haal al ik mijn neus op als ik mensen hoor vertellen over hun ‘all you can eat’-ervaringen. Ik denk dan te vaak aan smaakloze braspartijen. Maar gelukkig zijn er uitzonderingen én ondernemers die het anders aanpakken. Neem nu Wu Changying Wu en Peh-Fo Pak, het sympathieke koppel achter Wokdynasty.  Toen ik onlangs bij hen te gast was, was ik onder de indruk én wel daarom

1. Knap kader én helemaal geen refter

Eerst en vooral het is gezellig tafelen bij Wok Dynasty. Weg reftergevoel en lang leve het sfeervolle interieur. Door de slim uitgekozen inrichting én  heb je nooit het gevoel dat je er met zoveel mensen samen kan eten. Akoestiek, verlichting,… alles zit goed voor een gezellig avondje tafelen.

2. Ubervers van begin tot eind

Of je nu start met één van originele sushi’s ofje je laat gaan aan het schelp- en schaaldierenbuffet, alles – van de eerste tot de laatste beet- is ultravers én bijzonder smaakvol. Je keert met veel plezier meermaals naar het buffet terug.

3. Voor elk wat wils

Als je met een bont gezelschap afspreekt van wie je de culinaire voorkeuren niet kent, is Wokdynasty een ideale plek. Terwijl de ene geniet van een volgens de regels van de kunst bereide Chinese klassieker, kiest de andere zelf de samenstelling van zijn wokschotel en tovert één van chefs het om in een heerlijke maaltijd. 

4. Bereid door Chinese meesterchefs

Wok Dynasty heeft ondertussen 7 restaurants in Vlaanderen en trakteert je op een authentieke manier op het beste van de Oosterse keuken.  Zo hebben hun chefs  ruime ervaring – onder meer bij de Chinese ambassade en ze bereiden ze hun klassiekers volgens de regels van de kunst. 

5. In combinatie met een goed Ornelis-wijntje

 Tot slot nog een belangrijk tip. Als je goed wil wijnen, kies dan voor de special edition Wijn Ornelis.  Speciaal voor Wok Dynasty selecteerde Sven een Riesling, die lekker smaakt bij de Oosterse gerechten. Het wijntje heeft frisse zuren en een fijne mineraliteit. Ideaal dus om je avondje uit helemaal af te maken.

De adressen van Wokdynasty vind je hier.

Geef een reactie