Take corona away…de leukste afhaaladresjes van Ninove

Daar zitten wij dan in ons kot. Plots is er tijd zat om uitgebreid te koken en nieuwe recepten uit te proberen. Als je na een paar dagen dit ook alweer beu bent, heb ik dit handige lijstje van take away-adressen voor jou klaar. En ja, wij blijven in ons kot én in de buurt van het mooie Ninove!

Ga zeker een frietje stekken bij Glenn aka Mister Brochette. Hij haalt voor de gelegenheid zijn frietmobile van stal en serveert zijn alomgeprezen frietjes en dito garnituur.

Liever zin in pizza en een flinke portie Italiaanse charme dan deel ik graag mijn favoriet adres Passione di Pizza. Ze ruilden recent de Ninoofse binnenstad in, voor een pand aan kruispunt Den Doorn waar hun geweldige op hout gestookte pizza-oven nog steeds te pronken staat.

Laat je liever dagelijkse en eerlijke kost aan huis leveren dan kan je een beroep doen op de handige levering aan huis van Meal@Home. Vanessa en haar team bereiden met de grootste zorg jouw maaltijd(en). Lekker handig toch!

Even wegdromen naar het (voorlopig onbereikbare) Thailand kan je bij Thainakkon. Naast een winkel met exotische specialiteiten hebben ze ook een handige take-way.

Grijp deze tijd ook aan om een paar van onze toprestaurants te proberen. Zo bieden zowel Malt, De Tafel van 2 als De Bakermat een interessante afhaalservice.

Dit is een kleine selectie van zaken die ik wat beter ken. Ongetwijfeld zijn er in onze stad nog veel andere lokale ondernemers die jouw bezoek in deze bijzondere periode heel hard op prijs stellen. Een compleet overzicht van alle Ninoofse winkels (bakkers, beenhouwers tot zelfs banken) die in deze periode open blijven, kan je rustig nalezen in dit overzicht.