Isasushi, sushi maar dan anders

“Zalm, avocado, mango, geroosterde kokos”, “Gemarineerde tonijn met crispy quinoa”
“Scampi met opgelegde gember en citroengras”, “St Jacobsnootje “Gold” met zwarte truffel” en “Krab met krokante groentjes en pittig sausje” zijn maar een paar van de fantastische creaties wij zaterdag konden proeven. Ik had namelijk een sushischotel bij Isasushi besteld en was zo enthousiast dat ik meteen in mijn pen kruip om jullie mijn ervaring te delen…

Isa -sushi – bel houdt er naast een drukke dagtaak ook een fantastische hobby op na. Ze leerde de knepen van het vak tijdens een verblijf in Frankfurt – waar een grote Japanse gemeenschap woont- en ging zich nadien specialiseren in het maken in originele en creatieve sushi. Nu kan je bij haar een assortiment van originele sushi’s bestellen. Ze maakt alles dagvers en door het gebruik van minder evidente ingrediënten (vis, vlees, eetbare bloemen) zijn haar creaties echte toppertjes. Voor een sushiboot met klassieke sushi’s moet je bij haar dus niet zijn.

Al maanden kreeg ik goesting bij het zien van haar meesterwerkjes op Facebook. Ik kon het niet langer aan en plaatste een bestelling. Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zo ver en kon ik de bestelling afhalen. Alle sushi waren netjes in soort taartdoos met gouden kartonnetje- en de garnituur (wasabi, soya,…) kreeg ik er meteen ook bij. Leuk moment was het toen Isabel de doos even opende en mij een deskundige uitleg over de samenstelling gaf. Ik was meteen verkocht.

Eens thuis kon ik moeilijk wachten en proefde ik wat voor. Mijn dochters werden verblijd met een leuk assortiment maki.  Terwijl wij met onze vrienden konden genieten van nooit geziene nigiri-combinaties. Samengevat is Isasushi een aanrader. Als je een leuke feestformule zoekt, dan weet Isabel altijd raad. Bovendien houdt zij al haar bestellingen bij en zorgt ze ervoor dat je elke keer je bestelt andere combinaties krijgt. Wij zijn alvast fan !

Geef een reactie