Mr. Spaghetti en de doggybag

Zonder het goed te beseffen, zijn wij afgelopen zondag op de opening van Mr. Spaghetti beland!  Niet dat wij er rouwig om zijn want wij zijn ‘alweer’ een leuke ervaring rijker. Het draait er –hoe kan je het raden- rond spaghetti.  Niet één soort maar meer dan 25 pastasauzen en 5 verschillende spaghetti’s  staan er op de kaart. Na het lezen van de smakelijke uitleg over al hun sauzen, kregen wij nog meer appetijt….

Wereldse spaghetti
Als je nu een 100% Italiaans concept verwacht dan heb je het mis. Mr. Spaghetti bewijst met zijn aanbod hoe werelds spaghetti wel is. Je vindt er om te beginnen 6 types van bolognaisesaus : met (veel) vlees, veel (of weinig) tomaten en met (of zonder) groenten. Elke saus krijgt een klinkende naam van Mister B tot Mama B toebedeeld. Ook de speciallekes zijn geweldig : onze jongste  dochter is alvast fan van Don Meat Ball terwijl mijn werderhelft koos voor de Macky Cheese.  Om de andere klinkende namen als Sir Canara, Coc-A-Nut Chick, Pes-To-Chick te proberen gaan wij beslist nog eens langs.  Zijn je ogen groter dan je buik? Geen probleem! Je krijgt spontaan een doggybag aangeboden zodat je de dag nadien even kan nagenieten.

Ijzersterk concept
Het is een zaak die er letterlijk én figuurlijk staat. Een leuk hoekpand met een mooie inrichting, eigentijdse meubeltjes en een communicatie die tot in de puntjes afgewerkt is, doen je heel snel je smartphone bovenhalen. Zo ben ik van de menukaart een echte fan. Het zou mij echt niet storen, moest ze op tafel blijven liggen en ik de smakelijke teksten kon herlezen. Was het de beste spaghetti ooit? Nee maar ze waren één voor één  lekker en origineel. Het is zo’n eetgelegenheid die ik aan iedereen zou aanbevelen. Jong of oud, met of zonder kinderen, getrainde of niet getrainde smaakpapillen dit concept is er voor iedereen. Het ga je goed Mr. Spaghetti!

Adres : Mr. Spaghetti, Hopmarkt 33 9300 Aalst

 

Geef een reactie

3 Comments

 1. 1.27.17
  inge said:

  Wij zijn er toevallig maandag middag ook binnen gewandeld.
  Ik wist niet dat het nieuw was ( al eventjes niet in Aalst geweest)
  Helaas ondanks enkele vrije ( onafgeruimde) tafels kregen we te horen dat er geen plek was.
  We gaan dus nog eens een poging moeten wagen in de toekomst 🙂

 2. 1.27.17
  Kinga said:

  Goed om weten! Merci voor de tip…gaan we binnenkort zeker ns uitproberen!