Koffiehuis ‘Groot Geluk’

Af en toe krijg ik van familie en vrienden leuke adresjes door. Meestal met een boodschapje van “dit zal jij wel geweldig vinden” of “dit is echt iets voor jou” erbij.  Zo gebeurde het ook met Koffiehuis ‘Groot Geluk’. Mijn ouders kregen een kaartje rond hun opening in de bus, gingen vervolgens met de kleinkinderen op ontdekking en zorgen meteen voor een leuke mond-aan-mondreclame. En ja, dan duurt het vaak niet lang eer ik op ontdekking ga. 2 volle dagen om exact te zijn hield ik het uit om thuis te blijven. De derde dag kon ik mij niet meer houden en reed ik samen met mijn dochter richting Aaigem…

De lokatie : uniek (ik heb er altijd willen wonen), op Landries niet ver van de Molenbeek. Heerlijk op den boerenbuiten in een oude gerestaureerde boerderij. Fiets -en wandelpaden passeren haast in hun voortuin.

Het interieur : Helemaal mijn ding. Stevige houten meubels, een oude stoof, wat brocante en een geweldig mooie toog.

De kaart : Nog meer mijn ding. Taart en nog eens taart  van cheesecake tot chocoladetaart. Zonder veel poespas maar met veel smaak. Extra positief punt is hun uitgebreid assortiment van gluten – suiker – en lactosevrije taarten.

In de toekomst ziet er in onze streek dus weer wat lekkerder uit. Ik hoef niet langer naar Aalst, Gent of Geraardsbergen voor een lekker stukje taart. En ja ook brunchen kan in ’t Groot Geluk. Wat wil een mens nog meer…

Geef een reactie