Bij de familie Janssen…

Mijn lijstje met favoriete koffiebars wordt alsmaar langer. Na een paar leuke adresjes in Gent en Antwerpen heb ik nu ook mijn favoriete stek aan zee gevonden. Tijdens een avondlijke wandeling door Oostende gaf een vriendin mij een gouden tip. “Hier moet je beslist heen, dit is echt iets voor jou.” Na het horen van deze woorden kon het niet snel genoeg gaan en zette ik samen mijn dochters koers richting Mijnplein….

Wij voelden ons meteen op ons gemak. Bij De Familie Janssen is het leuk binnenkomen.  De inrichting is hip én sober en zorgt meteen voor de nodige rust om echt te genieten. De kaart was een ontdekking : bekende en minder bekende specialiteiten wisselen elkaar af. Ook de ontbijt -en lunchmogelijkheden – netjes genoteerd op het krijtbord- nodigen uit om wat langer te blijven plakken. Mijn dochters – notoire chocolovers – hadden het moeilijk om hun keuze te maken en na lang aarzelen koos ik voor dit onbekende  kokoslimoentje.

Zelfs bij het schrijven van deze tekst nog altijd aan het nagenieten van deze ontdekking. Verrassend is een understatement. Grensverleggend is beter om hun creatiefste cappuccino te omschrijven. Wat denk je van deze combinatie : een laagje limoensap, een espresso en opgeschuimde kokosmelk? Ook het verhaal dat je rond deze creatie er gratis bovenop kreeg, was ronduit geweldig. 

Familie Jansen, ik vind het geweldig om bij jullie familie te horen. Tot binnenkort!

Geef een reactie

1 Comments

  1. 3.10.14
    stefanie said:

    Hmm, wat een zalige nieuwe ontdekking die Oostende een nieuwe kleur heeft. EN zelfs met de carnavalmuziek op de achtergrond (wink wink) bleef het een gevoel van thuiskomen!