Het leven op de barbecue kan toch geweldig simpel zijn. Je stopt wat knoflook en rozemarijn in een camembert, plaatst het een tiental minuutjes op de barbecue en haal wat brood boven.
Wat heb je nodig? 1 camembert, 2 knoflooktenen, 1 takje rozemarijn, wat witte wijn en rozijnenbrood of ciabatta om heerlijk te dippen.
Hoe ga te werk? Stop alles op of in de camembert en plaats het (met houten bakje en al) op de barbecue. Wacht een kwartiertje en dip naar hartelust.
Nog nooit aan gedacht! Lijkt me heerlijk!
Dit probeerde ik vorige week uit, jammer genoeg was mijn versie niet zo lopend. Dat lag misschien aan de Aldi-Camembert. Niettemin héérlijk! Inspirerende blog heb je trouwens!!
De camembert moet al wat gerijpt zijn en de gaatjes waar je de knoflook; tijm en rozemarijn in stopt overgiet je met wat rode wijn, zo’n 15 minuutjes in de warme oven en dan genieten maar.
merci voor de tip