Macaron de Paris- burger

Houden van is een understatement. Ik ben gewoon wild van macarons. Ze zijn hip, kleurrijk en vooral lekker. Omdat ik al weken met dit ideetje in mijn hoofd zat, heb ik net de spreekwoordelijke daad bij het woord gevoegd. 

Wat heb je nodig? 10 macarons de Paris (die je bij de betere bakker kan vinden), 1 witte pens en wat boter om te bakken.

Hoe ga je te werk? Snij de pens in schijfjes van een halve centimeter en bak ze krokant aan in de pan. Snij vervolgens de macarons voorzichtig door en stop er het schijfje pens tussen. En vergeet vooral niet te genieten van deze ultieme combinatie.

Geef een reactie

1 Comments

  1. 1.1.12
    corrine said:

    Hoi, wat een leuke site heb je en wat een gedurfde combinatie: macaron met pens! Wel uitdagend om zelf ook een macaron met hartige vulling te bedenken!