Ach Margrietje, bij jou wil ik eens vaker blijven hangen….

Eerst hadden wij een Instagram-relatie, zo ééntje van eerst elkaars foto’s leuk vinden om nadien een leuk online contact uit te bouwen. Toen ze het het nieuws verspreiden dat ze naast hun traiteurszaak ook met een leuk eethuis gingen starten, was ik er als de kippen bij. Ik boekte snel een tafeltje en had er geweldige tafelklap….

Daarom moet je er beslist ook eens langsgaan….

De kaart is beperkt maar bijzonder origineel. Je kiest eerst voor de gezelligheid wat fingerfood uit en maakt dan de keuze uit één van de vier suggesties. Ze zoeken het bij Margriet niet te ver en geven aan klassiekers een creatieve draai. Mijn tagliata was er ééntje volgens de regels van de kunst : kort gebakken rundvlees, parmezaanse kaas en lekker veel rucola maakten van dit gerecht een topper.

Voor sfeer en gezelligheid krijgt Margriet een dikke 9. Je kan er nog ongedwongen tafelen en al even ongegeneerd aan de toog hangen :-). De bediening is hartelijk en voor een klapke maken ze graag tijd. Regelmatig kan je er ook een leuk concertje of een leuk evenement meepikken.

Je smartphone draait bij Margriet beslist overuren. Alle gerechten worden op heerlijke vintage bordjes geserveerd. Neem je mobieltje ook mee naar ’t kleinste kamertje en ga eens piepen in ’t zaaltje op de eerste verdieping. Je wordt beslist jaloers van zo’n mooie brocante verzameling.

Adres : Margriet Eten en Drinken, Zavel 21 Zottegem