De fantastische limonadebar van Tillies

Het is alweer 2 weken geleden dat mijn man en ik een geweldig -al zeg ik het zelf- feestje organiseerden. Redenen hadden wij genoeg : 10 jaar getrouwd, een dochter die lang geleden haar communie deed en ondergetekende die ergens in maart 40 jaar werd. Ik durfde de uitdaging aan om – achteraf gezien misschien wel voor een laatste keer- voor 45 vrienden en buren te koken. De huisbereide hapjes maar vooral de beenhesp in de oven vielen bijzonder in de smaak. Op de  ‘make your own tartelette’ als dessert kijk ik verder ook bijzonder tevreden terug.

Alvorens het eigen lof begint te stinken, is het tijd om iemand anders in de spotlights te plaatsen! Graag stel ik Kim van Tillies, Homemade Lemonades & Cocktails aan jullie voor. Deze leuke dame uit Steenhuize kreeg de liefde voor natuurlijke producten en het werken met kruiden van haar grootmoeders mee. Om voor haar 2 dochters een gezond (frisdrank) alternatief te voorzien, startte ze een tijdje geleden met Tillies. Haar dochters zijn voor iedere creatie of het nu gaat over een nieuwe limonade, een mocktail, een creatieve ijsthee of ijslolly steeds de enthousiaste proefkonijnen.

Ik volgde het doen en laten van Tillies al een tijdje op Facebook en raakte er bijzonder door geïnspireerd. Naast homemade limonade zorgt Kim namelijk ook voor een complete limonade-beleving voor feestjes en events. Compleet kan je wel heel letterlijk nemen. Ik koos een drietal limonades en ijsthees en zorgde voor een paar leuke tafels. Kim kwam nadien letterlijk met al de rest aangedraafd. Van mega leuke dispensers, ijsblokjes met of zonder een schijfje citroen, verse fruit en kruiden, een snijplank,…. geen enkel detail zag Kim over het hoofd toen ze de bar kwam installeren. Zalig vond ik het toen wij samen zorgden voor een geweldige presentatie.

Mijn ervaring samengevat? Ik kan Tillies alleen maar aanbevelen en wil op deze manier lekker veel reclame maken. In de eerste plaats zijn de limonades en ijsthee megalekker, origineel en op en top natuurlijk. Daarnaast is het helemaal te gek om op een feestje – van een simpel burenfeest tot een babyborrel of een zelfs een trouwfeest-  zo’n limonadebar te hebben. Iedereen – van jong tot oud-  is verzot op deze gezonde, alcoholvrije traktatie.  En ja, alles ziet er bij Tillies zo geweldig mooi en Instragramfriendly uit.

Doe zo voort Kim, wij zijn alvast fan en wensen jou en Tillies een zeemzoete toekomst toe.

Geef een reactie