Wie zoekt die vindt, Brasserie De Specht

Mond-aan-mond reclame, ik hou er van. Ik vind het bovendien de enige (culinaire) reclame die telt. Zo zaten wij gisteren op een gezellig feestje. Naast leuke ditjes en datjes hoorde ik ook het verhaal van Brasserie De Specht. “Je moet het weten zijn maar eens je het weet, word je er beslist vaste klant.” Vandaag was ik dus niet meer te houden en moest ik er heen.

Omdat de brasserie echt wel op ‘het einde van de wereld’ ligt, was de weg erheen zoeken, al een belevenis op zich. Uniek is de lokatie wel te noemen. Het voormalig clublokaal van de plaatselijke visvijver werd omgetoverd in een sfeervolle brasserie met geweldig tuinterras en dito uitzicht. Omdat het vandaag niet echt terrasjesweer was, nestelden wij ons aan de grote tegelkachel. De kaart is anders dan anders en door het beperktere aanbod kan je makkelijker je keuze maken. Ik ging voor een Italiaanse hammetje met rozemarijn en manlief koos voor dit geweldig gepresenteerd geitenkaasje.

Adres Brasserie De Specht, Spechtbaan in Iddergem (Denderleeuw)

Geef een reactie