Kom binnen en zet u! Met wie hebben wij vandaag de eer?Jafna – creatieve duizendpoot – vegan queen – plantbased foodlover – enthousiaste trien – Flauwe moppen maker Welke gebeurtenis is jou het afgelopen jaar het meest bijgebleven? En waarom? De uitbreiding van ‘atelier Taartwerk’…
december 11, 2022
De eindejaarsvraagjes aan Jo De Bruyne
Kom binnen en zet u! Met wie hebben wij vandaag de eer? Jo De Bruyne, barista buiten categorie, creatief brein van de eerste en enige speciality coffeebar in Aalst : Philimonius, createur van de beste chai en uitkijkend naar nieuwe uitdagingen in 2023…. Welke gebeurtenis…
december 11, 2022
De eindejaarsvraagjes aan Natalie van ELDERLab
Kom binnen en zet u! Met wie hebben wij vandaag de eer?Natalie van ELDERLab en BRON kombucha – smaakwoordenboek – wildplukker sinds de kindertijd – natuurmens – verslinder van eten en alle informatie over eten Welke gebeurtenis is jou het afgelopen jaar het meest bijgebleven?De…
december 9, 2022
De eindejaarsvraagjes aan Jurgen Maene
Kom binnen en zet u! Met wie hebben wij vandaag de eer? Passie, sharen, koken, muziekliefhebber en een vleugje hippie. Dat zijn vijf trefwoorden die Jurgen Maene, chef van Gastropub Gaspard in Barvaux het best omschrijven. Welke gebeurtenis is jou het afgelopen jaar het meest…
december 6, 2022
De eindejaarsvraagjes aan Stijn Deschacht
Kom binnen en zet u! Met wie hebben wij vandaag de eer?Ik ben Stijn Deschacht. Oostendenaar, muziekliefhebber, podcaster van ‘Over Eten’, geobsedeerd door de Mexicaanse eet- en drinkcultuur en kok. Welke gebeurtenis is jou het afgelopen jaar het meest bijgebleven? En waarom?Mijn reis naar Mexico.…
Kom binnen en zet u! Met wie hebben wij vandaag de eer? Je mag jezelf ook ‘Slimste Mens-gewijs’ in 5 trefwoorden omschrijven. Club Brugge supporter l marathonloopster l foodblogger l echtgenote, mama en oma l gedreven. Welke gebeurtenis is jou het afgelopen jaar het meest…
november 26, 2022
Beau Tabloo, de recepten
Tafelklap in ’t echt, dat is Beau Tabloo. Ik had er al lang van gedroomd, zelfs een paar keer geëxperimenteerd maar vorige week werd mijn droom echt werkelijkheid. Ine dekte de mooie lange gastentafel en ik maakte veel schoon talloorkes op de eerste editie van…
november 9, 2022
5 redenen om naar Wok Dynasty te gaan
Ik beken. Ik heb te vaak mijn oordeel klaar. Zo haal al ik mijn neus op als ik mensen hoor vertellen over hun ‘all you can eat’-ervaringen. Ik denk dan te vaak aan smaakloze braspartijen. Maar gelukkig zijn er uitzonderingen én ondernemers die het anders aanpakken. Neem…
oktober 22, 2022
Tafelklap meets Voizine
Een nieuw concept waar alles draait rond gezelligheid, lekker eten en connecteren aan een mooie lange gastentafel…. Dat is Beau Tabloo, de originele table d’hôte-formule waar Ine De Schryver van Voizine en ik de handen in mekaar slaan. Ine houdt van gezelligheid en goede vibes.…
oktober 15, 2022
Een bordje Tel Aviv
In 2019 had ik een geweldige foodietrip. Samen met mijn foodievrienden Koen en Caroline viel ik als een bijl voor Tel Aviv. Superlatieven ontbreken om onze (eet)ervaringen te beschrijven. Als je ooit wil weten wat het woord ‘vibe’ betekent, moet je er beslist eens heen.…