Share

De eindejaarsvraagjes aan Jafna van Taartwerk

Kom binnen en zet u! Met wie hebben wij vandaag de eer?Jafna – creatieve duizendpoot – vegan queen – plantbased foodlover – enthousiaste trien – Flauwe moppen maker Welke gebeurtenis is jou het afgelopen jaar het meest bijgebleven? En waarom? De uitbreiding van ‘atelier Taartwerk’…
Share

De eindejaarsvraagjes aan Jo De Bruyne

Kom binnen en zet u! Met wie hebben wij vandaag de eer? Jo De Bruyne, barista buiten categorie, creatief brein van de eerste en enige speciality coffeebar in Aalst : Philimonius, createur van de beste chai en uitkijkend naar nieuwe uitdagingen in 2023…. Welke gebeurtenis…
Share

De eindejaarsvraagjes aan Natalie van ELDERLab

Kom binnen en zet u! Met wie hebben wij vandaag de eer?Natalie van ELDERLab en BRON kombucha – smaakwoordenboek – wildplukker sinds de kindertijd – natuurmens – verslinder van eten en alle informatie over eten Welke gebeurtenis is jou het afgelopen jaar het meest bijgebleven?De…
Share

De eindejaarsvraagjes aan Jurgen Maene

Kom binnen en zet u! Met wie hebben wij vandaag de eer? Passie, sharen, koken, muziekliefhebber en een vleugje hippie. Dat zijn vijf trefwoorden die Jurgen Maene, chef van Gastropub Gaspard in Barvaux het best omschrijven. Welke gebeurtenis is jou het afgelopen jaar het meest…
Share

De eindejaarsvraagjes aan Stijn Deschacht

Kom binnen en zet u! Met wie hebben wij vandaag de eer?Ik ben Stijn Deschacht. Oostendenaar, muziekliefhebber, podcaster van ‘Over Eten’, geobsedeerd door de Mexicaanse eet- en drinkcultuur en kok. Welke gebeurtenis is jou het afgelopen jaar het meest bijgebleven? En waarom?Mijn reis naar Mexico.…
Share

Beau Tabloo, de recepten

Tafelklap in ’t echt, dat is Beau Tabloo. Ik had er al lang van gedroomd, zelfs een paar keer geëxperimenteerd maar vorige week werd mijn droom echt werkelijkheid. Ine dekte de mooie lange gastentafel en ik maakte veel schoon talloorkes op de eerste editie van…
Share

5 redenen om naar Wok Dynasty te gaan

Ik beken. Ik heb te vaak mijn oordeel klaar.  Zo haal al ik mijn neus op als ik mensen hoor vertellen over hun ‘all you can eat’-ervaringen. Ik denk dan te vaak aan smaakloze braspartijen. Maar gelukkig zijn er uitzonderingen én ondernemers die het anders aanpakken. Neem…
Share

Tafelklap meets Voizine

Een nieuw concept waar alles draait rond gezelligheid, lekker eten en connecteren aan een mooie lange gastentafel…. Dat is Beau Tabloo, de originele table d’hôte-formule waar Ine De Schryver van Voizine en ik de handen in mekaar slaan. Ine houdt van gezelligheid en goede vibes.…
Share

Een bordje Tel Aviv

In 2019 had ik een geweldige foodietrip. Samen met mijn foodievrienden Koen en Caroline viel ik als een bijl voor Tel Aviv. Superlatieven ontbreken om onze (eet)ervaringen te beschrijven. Als je ooit wil weten wat het woord ‘vibe’ betekent, moet je er beslist eens heen.…