Karen, leverancier van schoonheid

Wie past er beter in de categorie ‘Oh zo schoon’ dan het werk van Karen Van Winkel? Al laat ze zich niet graag in een hokje stoppen. Karen noemt zicht graag ‘een leverancier van schoonheid’ en levert als fotograaf, stylist, lettertekenaar, bijzonder mooi werk af. Ik word blij als ik haar creaties zie. Fantastisch gewoon, hoe mooi ze schoonheid kan vastleggen.

In de pioniersjaren van Cuberdon & Macaron deed ze samen met Veerle Dobbelaere in Wit+Goed (het latere Clodette) en bezocht ik hun winkeltje op het Antwerpse Zuid. Nadien bleven wij elkaar volgen en werkten wij meermaals samen. Zalig vond ik het om met haar over te koken van ideeën, geweldig te morsen en te werken aan dat éne fantastische beeld. En ja, anecdotes – van het ‘oeps vergeten’ van een stopmotion tot het met hand en tand bewaken van onze compositie- kan ik ook vertellen maar de pittigste hou ik liever voor echte tafelklap.

Wil je genieten van haar werk? Neem dan een kijkje op haar website en schrijf je in voor haar nieuwsbrief want dan heb je elke vrijdag een mooi moment. Of geniet simpelweg van dit….

print Shellprint poesprint magnoliaprint druivenprint 60x90IMG_6260mini

 

 

 

 

2 reacties op ‘Karen, leverancier van schoonheid

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s