(Re)bonjour, blij dat je terugbent

Kom binnen en zet u. Welkom bij Tafelklap! Wat ben ik blij jullie mijn nieuwe blog voor te stellen. Na 8 inspirerende Cuberdon & Macaron jaartjes werd het tijd voor iets anders. Het verhaal was op en het concept was – naar mijn bescheiden mening- voorbijgestreefd. Een zware bevalling was het niet, ik noem het eerder een inspirerende zwangerschap om tot de nieuwe blogbaby ‘Tafelklap’ te komen.

maarten-deckers-227224-unsplash

Heerlijk zwanger
Het uitdenken en het verder verfijnen van het nieuwe ‘blog’ concept was een werk van maanden. Ik wou in de eerste plaats af van een pure receptenblog en mij vooral gaan focussen op leuke verhalen over alles wat ik eetbaar en / of boeiend vind. Het liefst dan nog wou ik het vertellen zoals ik dat tegen mijn vriendinnen zou doen : gezellig aan tafel met een goeie koffie of een stevige pint, leuk inspirerend én vooral zonder veel poespas.

Foto uit de mooie collectie van Unsplash

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s