De zebra’s van de buurman

Ik woon in wat je noemt een kleurrijke buurt. De verhalen van mijn Nederlandse buurman en van de wilde burenfeestjes ken je ongetwijfeld nog. Ik woon er graag. Je kan er elke dag nog rustig – al dan niet met wat gebalk van onze ezels – wakker worden. Ook ongestoord – met veel of weinig kledingstukken – in de tuin lopen is er mogelijk. En dan zwijg ik nog over het contact met onze buren. Niet dat wij elkaars deur platlopen, nee wij zijn er gewoon als wij elkaar nodig hebben. Lief en leed wordt er vaak met de nodige lekkere kost gedeeld.

Onze nieuwe buren wil ik nu al aan jou voorstellen. Het is een koppeltje zebra’s die ik graag voor de gelegenheid black en white noem, zijn één van exotische dieren van onze nieuwste buurman. Je kan je bedenkingen hebben maar het is best een aanwinst voor de buurt. Ze zijn wondermooi, heel sociaal en maken het geluid van een kleine keffer. Grappig is het te zien hoeveel fietsers en wandelaars stoppen om snel een fotootje nemen.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s