Als oud weer nieuw en hip wordt….

Ik moet wel dat ik een fetisj voor oorbellen hebben… Elke outfit in mijn kast heeft een bijpassend paar oorbellen. Dit brengt dus mee dat ik geen opbergplaats mee heb. Ze slingeren dan maar wat rond op en rond de kast…

Omdat het zo niet verder kon, ging ik op zoek naar wat ideeën. Snuisteren in de kringwinkel bracht mij op een prachtig idee: waarom geen oorbellenrek maken van een oude kader?! Gelukkig vond ik daar een oude spiegel met een sierlijk omlijsting die ideaal was voor mijn missie…

Afbeelding 8

Thuis heb ik de spiegel volledig ontmanteld zodat hij klaar was voor zijn laagje verf. Na een wit laagje, gevolg door nog enkele, was hij helemaal klaar voor afgewerkt te worden met een gaas waarin ik alle juwelen kan ophangen.

Afbeelding 7

Tip: als je het nog iets geraffineerder wilt kan je het gaas vervangen door kanten lintjes, waaraan je dan jouw juwelen kan hangen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s