Een familieportie smaabollen!

‘In voor  een wedstrijdje’ is wellicht iedereen. Zeker als er iets lekkers te winnen valt, zijn jij en ik er wellicht als de kippen bij om onze kans te wagen. Zo ook mijn zus. Toen ze op de Aalst.tv de leuke oproep van de familie Delforge las, stuurde snel deze foto in en won ze een VIP-arrangement in het smoutebollen-kraam van Delforge….

DSC_0414
Een trucje leren
DSC_0430
Zelf een zakje vullen
DSC_0438
Synchroon proeven
DSC_0448
In de spotlights
DSC_0472
En één keer op de foto

Na een hartelijke verwelkoming – met de nodige bubbels- kregen wij een unieke blik achter de schermen van één van de beste kramen van de foor. Gastheer Vincent Delforge vertelde over de rijke familietraditie en hun unieke band van het carnaval van Aalst. Hij verklapte de kinderen een paar smoutebollen-geheimpjes en liet hen geweldig smullen van de huisspecialiteit.  Op het eind bevestigde Vincent ook nog ‘een vettige roddel’. Meer nog het is geen roddel maar een echt feit dat steeds meer carnavalisten gaan voor een speciaal pak smoutebollen : met pickles en stoofvleessaus. Van een uitdagende foodpairing gesproken. Geef mij dan toch maar liever een gewoon pak met bloemsuiker! Tot morgen bij Delforge?

PS Hier kan je ook het filmpje met het volledige verslag bekijken.

2 reacties op ‘Een familieportie smaabollen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s