King fish de luxe

Zelf hamburgers?  Een ideale knoeiboel om al je stress te vergeten, verstand op nul te zetten en je volledig te laten gaan. Een ideale gelegenheid ook om flink te experimenteren en leuke variaties te bedenken : van echte klassiekere  tot gedurfde combinaties, van gewoon goed tot geweldig goed zoals deze met vis en een overdosis tuinkruiden….

Wat heb je nodig?  400g pollack, een bonte mengeling van tuinkruiden (dille, peterselie, koriander), 1 ei, 1 el mosterd , boter, rucola, groene asperges , een paar sneetjes kaas en 4 krakende pistolets.

Hoe ga je te werk? Snij de vis heel fijn, voeg de fijngesneden tuinkruiden, het ei en de mosterd toe. Meng alles en hak verder fijn in de blender. Maak  4 mooie hamburgers van het vismengsel en bak ze krokant in de pan. Snij de groene asperges in dunne plakjes en bak ze krokant in wat boter en kruid verder af met grof zeezout en peper. Snij de pistolet door en beleg hem rijkelijk met de visburger, de groene asperges, wat rucola en besprenkel met olijfolie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s