De bling-bling factor

Er zijn zo van die madammen die mij geweldig inspireren. Ann is één van hen. Al geruime tijd volg ik haar blog en deden haar leuke foto’s mij meer dan eens watertanden. Toen ze onlangs een workshop ‘foodphotography’ organiseerde, was ik er dan ook als de kippen bij om mij in te schrijven….

Samen met een bende leuke mensen – met dezelfde vreemde afwijking  en die bij het zien van eten meteen hun fototoestel bovenhalen- inspireerde Ann mij van het eerste moment. Leuke foodfoto’s nemen begint bij het kiezen en bereiden van een recept maar draait vooral rond het in scène zetten en het maken van een leuk verhaal. Ook de bling-bling factor – die eten lekker doet blinken- mag volgens haar nooit ontbreken.

Na de theorie was het tijd voor praktijk en gingen wij op zoek naar leuke spullen om ons slaatje en soepje beter tot zijn recht te laten komen.. Van afgeleefde planken tot de schattigste kringdingen…het kon allemaal dienen.

Oordeel nu zelf of mijn fotografische kwaliteiten er op vooruit gegaan zijn…

7 reacties op ‘De bling-bling factor

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s