Appelstrudel…

Culinaire associaties….ik weet er alles van. Zeg ski en ik denk spontaan aan appelstrudel en bombardino. Het liefst van al eet ik ze samen, tijdens of na een dagje skiën. Van Bombardino of Eierflip sla ik jaarlijks een stevige voorraad in. Voor apfelstrudel heb ik gelukkig een leverancier in de buurt :  Patisserie De Clercq in Geraardsbergen. Geweldig vind ik hun versie van deze Oostenrijkse klassieker met appel, rozijn en heel veel kaneel….

3 reacties op ‘Appelstrudel…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s