In het atelier van Françoise

Het verhaal van Les Tartes de Françoise leest als een sprookje. Ontstaan in een klein keukentje is de Brusselse taartenbakker ondertussen uitgegroeid tot een stevig bedrijf met verschillende vestigingen. Na ateliers in Brussel en Gent openden ze begin december ook een vestiging in Antwerpen.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

“Redenen genoeg om een openingsfeestje te organiseren!”, dachten ze bij Les Tartes. Pers, bloggers en andere smulpapen werden uitgenodigd en uitgebreid getrakteerd op  al hun quiches en taarten. En ja, je kan het al raden, ik heb mij ‘geweldig laten gaan’. Eerst met een paar stukken quiche -de combinatie tomaat-spek-geitenkaas is mijn absolute nummer 1- om mij nadien te ‘smijten’ in de zoete taarten -ook hier één uitgesproken favoriet : de chocoladetaart. En ja, en dan maar klagen over mijn lijn die ik trouwens niet meer heb.

Fan van Les Tartes was ik al, maar na deze avond is mijn adoratie alleen maar gegroeid. Ik blijf het straf vinden hoe goed hun bedrijfsconcept in elkaar zit. Met een duidelijk afgelijnd aanbod van sweet en savoury, creatieve smaakcombinaties en de geweldige artisanale look maken zij het verschil. Bovendien kan je alles vanuit je luie zetel bestellen en wordt er zelf aan huis geleverd. Ideale formule dus voor bedrijfs -en andere feestjes…

Een reactie op “In het atelier van Françoise

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s