Het leven zoals het is : veldrijden

Als een buitenlander Vlaanderen ‘echt’ wil ontdekken, moet hij beslist naar het veldrijden. Nergens anders komt hij beter te weten hoe de noest werkende Vlaming graag zijn vrije tijd doorbrengt. Een betere ‘het leven zoals het is’ kan ik niet bedenken…

• Wij houden van een stukje natuur en willen vanop de eerste rij onze helden zien ploeteren in de modder. De natuurelementen te lijf gaan, daar houden wij van.

• Onze outfit wordt zorgvuldig uitgekozen. Casual is hier geen loos begrip. Het liefst lopen wij rond in het plunje van ons idool en tooien wij ons met vlaggen en wimpels.

• Wij trotseren de koude met ’n jeneverken en hangen er uren aan de toog.

• Elke gelegenheid grijpen wij aan voor een Vlaamse kermis. Geef ons een partytent, een dj die het liefst schlagers speelt en liters biers. Uit de bol gaan is geen probleem.

• “Hoe vettiger, hoe prettiger” kan voor één keer. Aan de bus met gezonde snacks gaan wij het liefst in een grote boog omheen. Een pak friet en ‘n stevige hamburger zijn onze préferées.

• En tot slot houden wij van openheid. Onze helden zijn nog echt van ons. Voor én na de wedstrijd kunnen wij gezellig kuieren tussen de campers en de leukste kiekjes schieten.

En ja, daarom vinden wij het veldrijden zo geweldig gezellig….

Getekend Een veldrij -fan

 

Een reactie op “Het leven zoals het is : veldrijden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s