De culinaire eindejaarsvraagjes aan Filet Pur

Vandaag vuren wij onze eindejaarsvraagjes af op Thomas. Samen met zijn vrienden heeft hij één grote passie ‘lekker eten‘. Tijd om een clubje te beginnen, dachten ze. Tussen pot en pint werden er wat culinaire ideeën uitgewisseld, en ‘Filet Pur‘ was een feit. Het plan: een aantal keer per jaar samen koken en genieten van hun creaties en verder de blog Filet Pur, waar ze voor een gezonde dosis inspiratie zorgen.

1. Wat was jouw top- restaurantervaring (met of zonder sterren) van het jaar 2011?  Als culinair hoogtepunt ga ik zonder enige twijfel voor restaurant ‘Bartholomeus’, Bart Desmidt en z’n team bezorgden ons een memorabele middag waarvan je het verslag hier kan nalezen. Maar onze workshop/diner in ‘Den Breckpot’  gaf nog een grotere kick, heerlijk om samen met de makkers en de chefs zoveel lekkers op tafel te toveren.

 2. Wat is jouw lekkerste ontdekking (ingrediënt, product) van het jaar? Varkenswangetjes, mede dankzij dit heerlijke Qlinaria-recept

3. Welk culinair boek heb je met de meeste smaak gelezen?  Eten! Lezen! Vrijen! De Frankrijk Trilogie van Bart Van Loo

4. Wat was het beste recept dat je zelf uitgeprobeerd hebt of zelf bedacht hebt? Gestoomde vis met citroengras en rode peper zo lekker en klaar in een wip.

5. Wat zijn jouw (culinaire) plannen voor 2012?  Meer van al dat lekkers!

Een reactie op “De culinaire eindejaarsvraagjes aan Filet Pur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s