Tafeltje dekje….

Mag ik jullie iets verklappen? Kunnen jullie een geheimpje bewaren? Wel, vanaf 2012 zet ik mijn woonkamer open en word ik gastvrouw van CommeChezMoi. Momenteel  bouwen de initiatiefnemers een netwerk uit van gastvrije genieters die met plezier wat bordjes meer dekken voor internationale gasten (bvb. expats en toeristen). Aperitieven met een jeneverken, koffie en mattentaart eten, naar de plaatselijke markt gaan, bier proeven,  ‘Belgian waffles’ bakken,…binnen het  concept van CommeChezMoi wordt het allemaal mogelijk.

En ik,  ik ben supercontent. Eindelijk kan ik mijn talenkennis bijspijkeren, interessante contacten leggen en vooral mij geweldig culinair uitleven. Variaties van het concept van CommeChezMoi bestaan al in Denemarken, Frankrijk, Italië en Nederland. In IJsland breekt de formule alle records: één op drie IJslanders heeft tot zover buitenlanders over de vloer gevraagd. In België is het nog even wachten tot begin januari 2012 vanaf dan vind je alle informatie op www.comme-chez-moi.be.

En ik, ik ben al ingeschreven 🙂

3 reacties op ‘Tafeltje dekje….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s