De culinaire eindejaarsvraagjes aan….

Lekker van bij ons. Van simpel en puur tot echte smaakexplosies, met de producten van bij ons kan je alle kanten uit. Kijk op www.lekkervanbijons.be voor recepten & tips, of volg ons op Facebook . Veel kookplezier!

1. Wat was jouw toprestaurantervaring (met of zonder sterren) van het jaar 2011?  LVBO: Guillaume Noël van Sans Cravate maakte tijdens de finale van de Nationale Horecawedstrijd Viskok van het Jaar “Pladijs en wulken, dooierzwam met waterkers en luchtige amandelmelk”. Hij werd er Viskok van het Jaar 2012 mee. En terecht!

2. Wat is jouw lekkerste ontdekking (ingrediënt, product) van het jaar?    LVBO: Varkenskroontje, een nieuwe versnijding van varkensvlees en wel met dit recept. Aanbakken in de pan en garen in de oven…  Een stukje vlees waar je je tijd voor neemt.

3. Welk culinair boek heb je met de meeste smaak gelezen? LVBO: We hebben genoten van ‘Jong keukengeweld’, waarin heel wat jonge chefs hun liefde betuigen voor Vlaamse traditionele streekproducten, het boekje ‘Witloof gaat vreemd’ was dan weer een ware ontdekkingstocht, en het tweede deel van Dagelijkse Kost natuurlijk… Jeroen boven!

4. Wat was het beste recept dat je zelf uitgeprobeerd hebt of zelf bedacht hebt? LVBO: een klassieker met een twist: balletjes in pittige tomatensaus. 

5. Wat zijn jouw (culinaire) plannen voor 2012? LVBO: Met een goede mix tussen dagelijkse & sterrenkost de producten van bij ons nog meer de plaats geven die ze verdienen. En vooral veel proeven van al dat lekkers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s