Gin in a bottle

Na een stressy dagje thuiskomen en een mysterieuze fles voor de deur vinden….geef toe er zijn onaangenamere verrassingen dan deze.  Ik ploos het bijhorende foldertje uit en raakte meteen gefascineerd door het mooie verhaal…

Hendrick’s gin is “ the most unusual gin en “not for everybody”. Het wordt gedistilleerd in Schotland – wat uitzonderlijk is-  en de makers hechten veel waarde aan de sublieme en uitzonderlijke kwaliteit van ingrediënten. Zo  gebruiken ze  een  bijzonder palet van smaken afkomstig  van 11 planten  uit alle hoeken van de wereld. Onder meer  de Belgische komkommer en de Bulgaarse rozenblaadjes geven deze gin een bloemig aroma. Bovendien wordt Hendrick’s Gin met de hand en  in kleine hoeveelheden van 450 liter per keer gemaakt.

Een mooi verhaal is één. Een uitgebreide proeverij is twee. De voorbije week  werd er flink geproefd en geborreld. Deze eigenzinnige  Gin Tonic is een sterke  stijger in mijn favoriete cocktails top 10….

Wat heb je nodig? 50 ml Hendrick’s gin, ijs, tonic en een paar schijfjes komkommer.

Hoe ga je te werk? Giet je 50ml Hendrick’s gin in een glas dat voor 2/3 gevuld is met ijs. Neem 2 komkommerschijfjes, wrijf deze over de rand van het glas en leg deze daarna op het ijs. Vul het glas verder met tonic.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s