De ontdekking van de week : Soul Coffee

Oef, ik hoef niet meer naar Gent of Brussel om een hippe koffiebar te vinden.  Voortaan ga ik gewoon ‘in de zetel hangen’ of ‘internetten’ bij Soul Coffee in Geraardsbergen. Sinds het schrappen van De Muur uit de Ronde van Vlaanderen en het opentrekken van het herkomstgebied van de Mattentaart is er eindelijk goed nieuws te rapen.
Soul Coffee is een koffiebar zoals een koffiebar hoort te zijn. Geen klassieke tearoom maar een gezellige bar met een duidelijke focus. Een cappuccino is er nog een echte cappuccino -op opgeschuimde melk- en een latte macchiato heeft er nog de juiste verhoudingen. Ook de inrichting heeft de nodige ‘soul’ en maakt een mooi evenwicht tussen modern -met de mooie Vitra stoelen- en retro – met de leuke zetels.De kaart is beperkt maar huisbereid én op basis van de beste bio-ingrediënten. Tijdens mijn bezoek ging ik voor een gezonde Italiaanse wrap met een mesclun van sla en binnenkort worden de desserts aan een smaaktest onderworpen….

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

3 reacties op ‘De ontdekking van de week : Soul Coffee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s