Onze familietaart : de Plotertaart

Ooit, 10 familiefeestjes geleden bestelde ik bij Bakkerij Heidi een plotertaart. Het was Inge, de dame des huizes die mij overtuigde van de frivole combinatie van zanddeeg,  luchtige crème en frambozen. Op het familiefeest vertelde ik dit verhaal verder en iedereen was verkocht. Sindsdien is de plotertaart een vaste waarde geworden op elk familiediner. Bovendien kunnen wij altijd rekenen op de creativiteit van bakker Geert om de taart te personaliseren. Toen ons nichtje voor een paar maand naar Bordeaux vertrok werd het een Bordeaux-taart en als oma 65 werd, prijkte er een leuke verjaardagswens op deze lekkernij. Wat wil een mens nog meer…

Geniet van dit ‘making of’ filmpje en ga ze vooral eens proeven…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s