De kleurrijke cupcakeparade…

Een coole dochter die negen wordt en een creatief nichtje die in de ban is van cupcakes. Deze combinatie kan niet anders dan leuke verjaardagsfeestjes opleveren.  Na het feestmaal – met artisanale cake en profiteroles in warme chocoladesaus- werd stevig geëxperimenteerd met het kleine goed. In een wip veranderden de kleine cakjes in een kikker, bloem of aardbei. Een echte fan van dit kleurrijke goedje ga ik echter nooit worden daarvoor zijn net iets ‘te artificieel’ en ‘te weinig authentiek’. Als bezigheidstherapie voor een bende enthousiaste 9 -jarigen zijn ze echter wel ideaal. Iedereen content dus….

Zet je schrap voor de kleurrijke cupcake-parade…

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s