’t Portret, een pracht van een eetcafé..

In de tijden waar bruine cafés haast rariteiten worden, zijn er gelukkig nog straffe mensen als Sabine Vermeulen en Filip Neirynck. Eind augustus (her)openden zij Café ’t Portret in Everbeek. Aan de heropening gingen maanden van verbouwen vooraf. Alles – van toog tot lambrisering – alles kreeg een opfrisbeurt. Enkel de vloer – belangrijk bij bruine cafés – bleef intact. Het resultaat is gezellig authentiek te noemen en de heerlijke brocante spullen maken de gezelligheid van dit café compleet.

Omdat gastvrouw Sabine een fervent foodie is, kan je er vrijdagavond, zaterdag en zondag terecht voor een hartige of zoete hap al dan niet gecombineerd met een lekker streekbiertje.  Tijdens ons bezoek raakte ik bovendien gefascineerd door de mooie feestzaal.  Dit authentiek zaaltje verbonden aan het café kan je – met of zonder catering- afhuren voor feestjes.  Ik begin al spontaan te dromen van heerlijke wilde feestjes. Een toplocatie heb ik immers al gevonden…

Pinten pakken kan bij ’t Portret, Nestor De Beckstraat , Everbeek (Beneden)

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s