Ingrediënten voor je eigen kookclub….

  • Een goede vriendin die het liefst in alles je tegenpool is (communicatie en organisatie zijn immers twee aparte werelden)
  • Een heleboel vrienden die houden van gezelligheid en graag in de kookpotten roeren
  • Een sympathieke chef die je de nodige product- en vakkennis kan bijbrengen
  • En een authentiek én betaalbaar zaaltje in de buurt…

Meng dit allemaal met de nodige creativiteit en kruid af met wat enthousiasme en je hebt onze kookclub ‘De Vier Seizoenen’.  Vorige week waren wij al toe aan onze twaalfde sessie. Herfstig koken was deze keer het thema en dit stond op het menu : crème van butternutpompoen, ravioli van Mechelse koekoek, zeebaars met een fondue van paprika en tomaat en een petibeurre-taart met mascarpone en karamel.  Naast veel gebabbel tijdens het koken en nog meer gebabbel na het koken leverde het ook deze mooie sfeerbeelden op…

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.










Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s