Gevulde vijgen

Een top seizoensproduct + een pittig stukje blauwe kaas + een sneetje Parmaham = een frivool hapje bij het aperitief.

Wat heb je nodig?  2 verse (maar niet overrijpe) vijgen, een stukje blauwe kaas (Danish Blue, Gorgonzola,…) en een paar sneetjes parmaham.

Hoe ga je te werk? Snij de vijgen in vier, bedek elk kwartje met een stukje blauwe kaas (niet te veel want anders gaat de smaak overheersen) en omwikkel ze met een sneetje parmaham. Schuif ze even onder grill en serveer ze op een leuk stokje.

Met dank aan het herfstnummer van Knack Weekend…

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s