Huisbereide lamsburgers

Beenhouwersdochter zijn, heeft zo zijn voordelen. Naast een grondige kennis van de stiel en de ‘goei marchandise’ beschik ik ook over echt slagersgereedschap. Af en toe speel ik dan eens ‘beenhouwerken’ en maak ik zelf hamburgers. Een bezoekje aan de Turkse stielgenoot van mijn vader inspireerde mij voor deze burgers :

Wat heb je nodig?  750g lamsgehakt, 250g varkensgehakt, olijfolie, 3 teentjes look en flink wat keftakruiden.

Hoe ga je te werk? Meng alle ingrediënten flink door mekaar en maak er hamburgers of Turkse kebabbrochetjes van.

Serveren? Met pasta of rijst en een stevige salsa

.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s