De beste flan met advocaat…

De liefde voor goede culinaire adresjes heb ik duidelijk van mijn moeder. Als geen ander wist en weet ze de betere vakman te vinden. Als er een lekkere taart moest zijn, ging ze vaak langs bij Patisserie De Vos in Aalst. Omdat ik gisteren in de buurt was, maakte ik maar al te graag een ommetje en trakteerde ik mijn gezin op een heerlijk stukje flantaart met advocaat. En ik, ik mijmerde over een leuke culinaire herinnering….

Adres : Patisserie De Vos, Gentsestraat in Aalst. Ook hun sandwiches zijn een aanrader.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s