Zo gemaakt : rucolapesto

rucolapesto

Weg met de supermarktvariant, eens je deze homemade variant geproefd hebt, wil je beslist geen andere meer. Ik serveer deze pesto vaak als een dipsausje bij broodtapas maar ook in combinatie met pasta is het overheerlijk.

Wat heb je nodig? 50g rucola, 75cl olijfolie, 2el pijnboompitten, 1 teentje knoflook, 50g parmazaan, zeezout en peper.

Hoe ga je te werk? Rooster de pijnboompitten en laat ze afkoelen. Doe alle ingrediënten in de blender en mix tot een glad mengsel. Voeg eventueel nog wat olijfolie bij indien het mengsel te droog zou zijn.

Serveertip? Op een bruschetta of een echte Italiaanse piadina.


4 reacties op ‘Zo gemaakt : rucolapesto

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s