Piadina met parmaham en mozzarella

piadina

Wat heb je nodig? 1 pakje piadina (de Italiaanse variant van een wrap), 1 pakje mozzarella, 6 sneetjes parmaham, pesto, wat zongedroogde tomaatjes en een paar blaadjes rucola

Hoe ga je te werk? Smeer de piadina eerst in met de pesto en belg nadien met  mozzarella, sneetjes Parmaham. Werk af met rucola en zongedroogde tomaatjes. Rol op of plooi toe en geniet van dit vleugje Italië

Serveertips? Een piadina wordt nog beter na een korte ‘grilbeurt’.

3 reacties op ‘Piadina met parmaham en mozzarella

  1. wauw !
    uw wraps zien er echt fantastisch uit !
    waar kan je zo’n wraps kopen? moet je er nog iets mee doen voor je ze gebruikt (opwarmen of ff grillen in de pan?) of zijn ze kant en klaar?
    Heb je toevallig ook geen receptje voor een wrap met grote garnalen?

    1. Hey Vero,

      Deze wraps koop je best in een Italiaanse speciaalzaak. Je kan er alle kanten mee uit. In dit receptje heb ik ze puur natuur (zonder te bakken) gebruikt. Maar meestal wordt het in Italië opgewarmd op de pan en gegrild.
      Wat de garnalen betreft moet je dit eens proberen : voeg bij 200g garnalen, 3 el zure room, 1 eetlepel verse dille en het sap van een halve limoen (super gewoon)…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s