Oudejaarsavond ‘Vintage en back to the seventies’ : tips & trics

1. Plaats zoveel mogelijk theelichtjes, steek ze samen met de vuurkorf aan en geniet van een heerlijk glaasje bubbels op je winterterras.

 

2. Serveer ‘vintage’ aperitiefhapjes als ajuinsaus met kop en stamppot van savooi met gerookte makreel.

3. Besteed de nodige aandacht van je tafeldecoratie (hier met wat vintage-decoratie en een bordje in leisteen dat als naamkaartje diende).

4. Maak het pronkstuk van de seventies : tong in madeirasaus met huisgemaakte puree.

5. Sluit af met een kleurrijke dessertenparade met seventiesaccenten : minigebakjes  en een sneeuwman-ijstaart van bij de bakker, homemade rijstpap, chantillyroom en kleurrijke bonbons.

IMG_2288.JPG

IMG_2301.JPG

IMG_2303.JPG

IMG_2284.JPG

IMG_2307.JPG

IMG_2316.JPG

IMG_2317.JPG

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s