Mijn kind eet gezond maar weet het niet…

De Sint heeft dit jaar een geweldige keuze gemaakt. Naast het typische ‘meisjesspeelgoed’ heeft hij mijn dochters ook verrast met een geweldig kookboek. ‘Mijn kind eet gezond maar weet het niet’ van Lien Willaert werd vanmorgen al gretig doorbladerd. Zelf zo gretig dat al meteen bepaalde gerechten ‘gepost-it’ werden.

Ook de mama is enthousiast want het is anders dan alle andere kinderkookboeken. De auteur neemt je mee in een gezond eetverhaal en geeft je heel wat tips om je kroost aan het eten én koken te krijgen. Klassieke gerechten krijgen ook de keicoole namen (van Rodekapjeskoeken tot een princessenlunch) en kindonvriendelijke ingrediënten worden op een creatieve manier verwerkt. Ook aan de presentatie van ‘deze kinderkost’ wordt veel aandacht besteed. Tot slot ben ik het volkomen eens met de slogan die op de achterflap van het boek staat : ‘een must in de keuken van hedendaagse mama’s en papa’s’ want koken voor en door kinderen is meer dan appelmoes en fishsticks alleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s