Lasagne ‘Surf and Turf’ het ham en rode poon

Zeebarbeel (mul, rode poon) vind ik best wel een ‘sexy’ visje. Naast aardige looks (met een pittige rode kant en gestroomlijnd lichaam) laat hij zich geweldig verwerken in de keuken. Salades, vissoep tot zelfs deze pastaschotel…heb ik er al mee gemaakt

Wat heb je nodig? 4 verse lasagnevellen, 2 sneetjes gekookte ham, 1 bokaal Toscaanse tomatensaus (Delhaize), 6 stukjes zeebarbeel, peper, zout en verse basilicum voor de afwerking.

Hoe ga je te werk? Begin met het maken van de lasagna. Eerst een laagje pasta, vervolgens een laagje tomatensaus dan weer een laagje pasta vervolgens een laagje gekookte ham, een laagje pasta en afsluiten doe je met een laagje tomatensaus. Bak nadien de zeebarbeel kort en stevig aan en dresseer ze bovenop de lasagne. Schuif nog een kwartiertje in de oven en geniet van deze geweldige (en zelf uitgevonden) ovenschotel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s