Huisgemaakte mayonaise

Omdat de versgemaakte de beste is, geef ik jullie mijn succesrecept. Mislukken kan haast nooit als je deze regels in acht neemt :  

  • Neem je tijd om te roeren en te mengen
  • Maak het in een groot diep bord zodat je veel plaats hebt om te roeren
  • Zorg dat alle ingrediënten die je gebruikt op kamertemperatuur zijn

Wat heb je nodig? 2 eierdooiers, 1 el mosterd van Wostyn, 2 el azijn, 4dl sla-olie, peper en zout

Hoe ga je te werk? Meng de eierdooiers met de mosterd in een groot diep bord en voeg wat water, peper en zout toe. Voeg vervolgens druppelsgewijs de olie toe en meng dit goed onder het mengsel. Tot slot geef je de mayonaise extra smaak met de azijn, peper en zout.

Serveren? In een leuk potje met verse frietjes en heerlijk stoofvlees.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s