Bar Bik, hip tafelen in onze hoofdstad


barbik.jpg

Vroeger was Bar Bik enkel een BAR maar tegenwoordig kan je er terecht voor ‘n stevigen BIK (wat in het Brussels zoveel betekent als lekker eten). Maar BIK staat voor meer en vat het meteen ook het concept van deze brasserie samen : Brussels International Kitchen. Je krijgt er geen traditionele menukaart maar een fusion van kookstijlen en ingrediënten netjes gepresenteerd op een krijtbord..

Ik kan je verzekeren dat kiezen moeilijk is. Van salades, huisbereide garnaalkroketten tot traditionele Brusselse kost als witloofstoemp en entrecote biedt Bar Bik voor elk wat wils.Gisteren ging ik voor gebakken noedels ‘Surf & Turf,  een geslaagde combinatie van Chinese deegwaren, verse kruiden, scampi en rundsvlees. Wat is het toch altijd genieten van ‘het sfeertje’ : hip, stijlvol, ongedwongen en bovenal goeie bik…

Adres : Bar Bik,  Arduinkaai 3 in Brussel (bron foto :  website Zone 02)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s