Temmerman, de beste snoepwinkel van Gent

Poepkes, punaizen, maria’s, toverballen, kruiskes, kloefkes, wippers, beezekes, nonnekesbillen,…Nee,  dit zijn geen koosnaampjes maar gewoon heerlijke namen van snoepjes. Bij Temmerman aan de Gentse Kraanlei vind je ze allemaal. Het is nog een snoepwinkel uit de tijd van toen. Een mooie historische gevel (met afbeeldingen van zes van de zeven werken van barmhartigheid) en een antiek interieur maken deze zaak echt top. Naast snoepjes vind je er ook lekkere koekjes als de typische Gentsche mokken en de Gentsche knopjes. Wil je je beleving helemaal te gek maken, bestel dan je snoepjes in een heerlijke puntzak. Kan het nog authentieker….

Adres: Temmerman, Korte Dagsteeg, Gent (hoek Kraanlei / Patershol)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s