Les Eleveurs, gevestigde waarde met frisse wind

Voorbije zomer las ik het boek ‘Sofie, Lady & Chef’. Naast de eigentijdse fotografie, de hippe recepten en het bijzondere culinaire verhaal van Sofie Dumont  wou ik ook ‘in ’t echt’ proeven van de kookkunsten van deze hippe chef. Wel, de live-ervaring is nog beter dan het boek. Les Eleveurs is in de eerste plaats een restaurant waar ‘contact’ centraal staat. Je kan er ongedwongen genieten van een keuken op topniveau. Geen stijf onthaal maar een vlotte babbel over de beste wijnen en de nog betere gerechten van de vrouw des huizes, geven je meteen een warm gevoel. Daarnaast was ik ook gecharmeerd door de leuke combinaties en variaties (champagne met oude Geuze, een hure van everzwijn met echte remouladesaus, kastanjemousse met meringue ). Ik ben alvast fan…en wil er beslist nog eens heen.

Een sfeerverslag is één maar vaak maken sfeerbeelden het verhaal compleet…

IMG_1958.JPG

IMG_1961.JPG

IMG_1976.JPG

IMG_1989.JPG

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s