De magie van de verjaardagstaart

IMG_1256.JPG

Pure magie, vind ik het : een mooi versierde feesttafel, een schitterende verjaarsdagstaart, brandende kaarsjes en een liedjesmedley die maar niet lijkt te stoppen. Haast nooit zie ik meer pret in kinderogen als dan op dit magische moment. Wie of wat er op de taart prijkt, bepalen mijn dochters. Van Nijntje tot K3, haast al hun helden zijn al de revue gepasseerd. Omdat mijn oudste dochter tegenwoordig de boeken van Geronimo Stilton verslindt, lag haar keuze vrij snel vast. De geknipte leverancier zoeken was dan weer een leuke taak voor de mama. Ook hier was de keuze snel gemaakt en ging ik bij Bakkerij Heidi in Sint-Katharina-Lombeek : ‘kijken’, ‘proeven’ en vooral genieten van een heerlijke verjaardagstaart (met crème-au-beurre).

Adres : Bakkerij Heidi, Kerkpleinweg 5 in Sint-Katharina Lombeek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s