Grootmoeders’ beschuitenpap

IMG_1472.JPG

Ik ben grootgebracht met papjes. Mijn grootmoeder was heel creatief om haar kleinkinderen te voorzien van de nodige zoetigheid. Naast rijstpap of simpele kreempap kon ze als geen ander beschuitenpap maken. Zo nu en dan word ik nostalgisch en maak ik deze lekker ouderwetse pap. Dit papje troost kan een mens altijd gebruiken….

Wat heb je nodig? 0,5 l hoevemelk, 4 el suiker, 2el vanillepoeder, 4 beschuiten

Hoe ga je te werk? Los het vanillepoeder op in wat melk, doe de rest van de melk in een kommetje, voeg de suiker toe en laat de melk kopen. Eens de melk kookt, voeg je het vanillepoeder toe. Haal de kom van het vuur en voeg de gebroken beschuiten toe en laat nog een kwartiertje staan als je kan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s