Vanillepudding ‘frivole framboos’

Vanillepudding! Liters heb ik er als kind van gesmuld. Mijn grootmoeder maakte er telkens iets ongewoons van : met speculoos, met macaroni, met vers fruit,…Altijd vond je wel een verrassing in je potje. Bij deze variant liet ik ook mij creativiteit de vrije loop. Plukverse frambozen uit onzen hof maken het lekker frivool…

Wat heb je nodig? 1 zakje vanillepudding (Imperial), 4el suiker, 7,5dl melk (liefst verse hoevemelk) 4 boudoirkoekjes en 200g verse frambozen.

Hoe ga je te werk? Maak eerst de pudding klaar, melk en suiker laten koken, het opgeloste vanillepoeder toevoegen en nog eventjes laten doorkoken. Nadien vul je de glaasje met eerst een gebroken boudoirkoekje, dan de vanillepudding en afwerken doe je met een frivool laagje framboos.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s